Ο Σύλλογος για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών πραγματοποιεί τη δράση “OinArt – Εικαστικά Εργαστήρια στους Αμπελώνες“.
Τα βιωματικά εικαστικά εργαστήρια στόχο έχουν να εγείρουν την δημιουργικότητα επισκεπτών και κατοίκων της πόλης, στο πλαίσιο δημιουργικού τουρισμού.
Οι συμμετέχοντες σε 3-4 ώρες με την καθοδήγηση των εισηγητών θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να εκθέσουν ένα πρωτόλειο έργο τους.
Σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Μητσιάνη, πρόεδρο Συλλόγου Διάδοσης Εικαστικών Τεχνών Νάουσας, σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν με σύρμα κοσμήματα, όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια ή μενταγιόν.
Ακόμη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εισαχθούν στον κόσμο της χαρακτικής μέσα από μία μικρή ιστορική αναδρομή και θα γνωρίσουν τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται. Τέλος θα πραγματοποιήσουν χάραξη και τύπωμα ενός έργου τους.
Στο πλαίσιο εργαστηρίου Κατασκευής Ξύλινης Μαριονέτας, με μοναδικό όπλο την έμπνευση και το όνειρο, ο καθένας θα κατασκευάσει τη δική του μαριονέτα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος