Δικηγόρος οικογένειας 4χρονου στο Αγρίνιο: Το παιδί είχε μεταπτωτικές τάσεις και μεταστροφές

Array

Σοκάρει η φρικιαστική υπόθεση του Αγρινίου, όπου 28χρονος ασελγούσε σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού. Ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού Παντελής Βαμβακάς μίλησε στην ΕΡΤ και διευκρίνησε ότι δεν πρόκειται περί βιασμού, κατά την νομική προσέγγιση του βιασμού, αλλά πρόκειται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.

Δεν έχουμε βιασμό. Έχουμε γενετήσιες πράξεις, οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος, δεδομένου ότι είναι πρόσωπο κάτω των 10 ετών. Η εμπλοκή ή συμμετοχή οποιουδήποτε άλλου προσώπου ερευνάται” τόνισε.

Εμείς υποβάλαμε μήνυση το καλοκαίρι του 2021. Οι πράξεις αυτές φέρεται ότι έγιναν από τον φερόμενο δράστη από τον Μάρτιο περίπου του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2021, όταν υπηρετούσε ο φερόμενος ως δράστης την θητεία του. Γι αυτό και εγκαθιδρύεται η αρμοδιότητα του στρατοδικείου” πρόσθεσε ο κ. Βαμβακάς.

Σε ερώτηση για το πώς κατάλαβε η οικογένεια του παιδιού τα όσα είχαν γίνει, απάντησε: “Υπήρχε μια μεταπτωτική συμπεριφορά του ανηλίκου. Μιλάμε για ένα παιδί τεσσάρων ετών. Αντιλαμβάνεστε ότι η εξωτερίκευση των συναισθημάτων του μπορεί ενδεχομένως να ήταν ψευδή. Οι γονείς ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση. Το παιδί είχε μετάπτωτικές τάσεις, μεταστροφές. Ξεκίνησε όλο αυτό με μία ζωγραφιά, με την οποία εξέφρασε το παιδί την δυσαρέσκεια του. Έτσι, από μία απλή λεπτομέρεια ξεκίνησε η όλη υπόθεση και άρχισε να ξετυλίγεται. Προσεγγίστηκε επιστημονικά η υπόθεση και διαπιστώθηκε ότι πράγματι διενεργήθηκαν οι γενετίσιες πράξεις και μετά ξεκίνησε η ανάκριση“.

Επίσης, ο κ. Βαμβακάς έκανε γνωστό ότι το παιδί δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά εξέφρασε την ελπίδα, να το βοηθήσει ο χρόνος να το ξεπεράσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος