Αγρίνιο: Η ζωγραφιά του 4χρονου αγοριού “ξεσκέπασε” τον 28χρονο – Σε ρόλο “κλειδί” η μητέρα του φερόμενου ως δράστη (video)

Η  απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού, αλλά και τα όσα “είπε” μέσα από τις ζωγραφιές του, έφεραν στο φως τη νοσηρή δράση του 28χρονου σε βάρος του 4χρονου στο Αγρίνιο.

Ζητούσε βοήθεια μέσα από τις ζωγραφιές του

Οι γονείς στράφηκαν σε ειδικό, ο οποίος ανέλυσε τις ζωγραφιές και έτσι κατάλαβαν πως το παιδί είχε πέσει θύμα κακοποίησης.

Η μητέρα του φερόμενου ως δράστη ήταν η νταντά του μικρού αγοριού

Σοκάρουν την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις στην υπόθεση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 28χρονου φέρεται ότι “κάλυπτε” τη φερόμενη δραση του γιου της, αφού ήταν η νταντά του παιδιού. Η ίδια δηλαδή αποτελούσε και τον συνδετικό κρίκο του φερόμενου ως δράστη με το παιδάκι!

Το παιδί “ξέσπασε” από ένα περιστατικό στην τηλεόραση

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού κ Παντελής Βαμβακάς, είπε ότι, όπως προκύπτει από την δικογραφία, πρόκειται για εξακολουθητικές πράξεις σε βάρος ενός μικρού παιδιού.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Βαμβακάς το παιδί εμφάνιζε περίεργες μεταπτώσεις στην συμπεριφορά του, όπως εναντιωματική διαταραχή. Αφορμή, στάθηκε ένα ανάλογο περιστατικό, που άκουσε το ίδιο το 4χρονο αγοράκι, από την τηλεόραση. Στην συνέχεια εξέφρασε τον πόνο του μέσα από την ζωγραφιά του.

Το “κλειδί” στην υπόθεση ο ρόλος της μητέρας του 28χρονου

Ο κ Βαμβακάς τόνισε, πως ερευνάται σε βάθος από την Αστυνομία η εμπλοκή της μητέρας του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος εκείνο το χρονικό διάστημα υπηρετούσε παράλληλα την θητεία του. Το καλοκαίρι του 2021 έγινε μήνυση από την πλευρά της οικογένειας, ενώ οι πράξεις του φερόμενου ως δράστη φέρεται να έγιναν από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο του 2021.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 28χρονου

Αγρίνιο: Η ζωγραφιά του 4χρονου αγοριού “ξεσκέπασε” τον 28χρονο – Σε ρόλο “κλειδί” η μητέρα του φερόμενου ως δράστη (video)

Στην δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τόσο τα στοιχεία, όσο και την φωτογραφία του 28χρονου ποδοσφαιριστή. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για υπόθεση, που πήρε δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο και έγινε γνωστή από την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε σε αυτήν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου/Μιχάλης Βασιλάκης/ Κώστας Στάμου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος