Παραίτηση Σπ. Λιβανού: Τι ανακοίνωσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Εν αναμονή της ανακοίνωσης για το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς η παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, τα κόμματα της αντιπολίτευσης ανακοίνωσαν:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση

«Η παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ  και καταλήγει:

«Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, “εποποιία”».

Κίνημα Αλλαγής: Κυνική ομολογία πελατειακής νοοτροπίας

Το Κίνημα Αλλαγής, με σχόλιο του Γραφείου Τύπου, χαρακτήρισε ως «κυνική ομολογία υπουργών της ΝΔ την “πολιτική εποποιία” της κυβέρνησης Καραμανλή, στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία». «Προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων και αποκαλύπτει τις πελατειακές νοοτροπίες που μένουν αναλλοίωτες στο κόμμα της ΝΔ, μετατρέποντας ακόμη και μια φυσική καταστροφή σε πεδίο μικροκομματικής εκμετάλλευσης», υπογραμμίζει.

ΚΚΕ: «Μνημείο κυνισμού»

Οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης της ΝΔ, είναι μνημείο κυνισμού, που δείχνει πως αντιλαμβάνονται οι κυβερνήσεις τα προβλήματα του λαού. Και μπορεί οι κυνικοί υπουργοί να αποπέμπονται, όταν πιάνονται στα πράσα, οι κυνικές πολιτικές, όμως, ζουν και βασιλεύουν».

Σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη:

«O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της Μητσοτάκης Α.Ε. κ. Λιβανός, επιβραβεύει πρακτικές γαλάζιου Δημάρχου στην Πελοπόννησο που διατείνεται πως είχαν κατέβει το 2007 -ποιοι; η ΝΔ;- με τσάντες και αποζημιώνανε! “Άριστος” στον κυνισμό ο παντελώς αδιάφορος για τους αγρότες κ. Λιβανός», είναι το σχόλιο από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΜέΡΑ25.

https://twitter.com/m_kritharidis25/status/1490703025110933509?s=20&t=kGvwGhw13gXibPdnqlbmOQ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος