Παραλλαγή Όμικρον: Αναστέλλονται όλες οι απευθείας επιβατικές πτήσεις προς το Μαρόκο για δυο βδομάδες

Ανταπόκριση από τον Λίβανο Ουαλίντ Ελίας, Δευτέρα 29- 11-2021

Οι μαροκινές αρχές αποφάσισαν να αναστείλουν όλες τις απευθείας πτήσεις για ταξιδιώτες προς την κατεύθυνση του Βασιλείου, για περίοδο δύο εβδομάδων, από σήμερα, Δευτέρα, στις έντεκα το βράδυ και 59 λεπτά.

Η Υπουργική Επιτροπή του Μαρόκου για την παρακολούθηση του κορονοϊού δήλωσε ότι αυτή η απόφαση έρχεται ως αποτέλεσμα της ταχείας εξάπλωσης της νέας παραλλαγής Όμικρον ειδικά στην Ευρώπη και την Αφρική, και προκειμένου να «διατηρηθούν τα κέρδη που έχει συσσωρεύσει το Μαρόκο στον τομέα της καταπολέμησης της πανδημίας και της προστασίας της υγείας των πολιτών».

Η επιτροπή πρόσθεσε ότι «η κατάσταση θα αξιολογείται σε τακτική βάση προκειμένου να τροποποιηθούν τα απαραίτητα μέτρα όταν χρειαστεί».

Η Moroccan Airlines αναστέλλει όλες τις πτήσεις από και προς το Βασίλειο

Η μαροκινή εταιρεία δήλωσε ότι «δεσμεύεται να εξυπηρετήσει τους πελάτες της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου επιτρέποντας την αλλαγή και την επιστροφή χρημάτων εισιτηρίων από και προς το Μαρόκο σύμφωνα με τις ακόλουθες επιλογές για οποιοδήποτε εισιτήριο με ημερομηνία ταξιδιού από 30 Νοεμβρίου 2021 έως 13 Δεκεμβρίου 2021».

Η εταιρεία ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ότι επιτρέπεται η αλλαγή εισιτηρίου χωρίς πρόστιμο με δυνατότητα εφαρμογής της διαφοράς τιμής, για νέα ημερομηνία ταξιδιού έως τις 31 Ιανουαρίου 2022 από ή προς τον ίδιο προορισμό ή άλλο αεροδρόμιο στο δίκτυο Royal Air Maroc.

Οι πελάτες μπορούν να λάβουν ταξιδιωτικό κουπόνι στο όνομα του ταξιδιώτη, το οποίο δεν μεταβιβάζεται, ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης και αυτό το κουπόνι εξαργυρώνεται σε μετρητά στο τέλος της ισχύος του, εάν δεν έχει χρησιμοποιηθεί εντός 3 μηνών από τη λήξη του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος