Στη Σάμο ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”

Διήμερη περιοδεία στην Σάμο θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Βελόπουλος θα φτάσει το πρωί της Πέμπτης στην Σάμο. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του θα είναι το Πυθαγόρειο, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και ειδικότερα επαγγελματίες της περιοχής.

Στις 11 το πρωί θα μεταβεί στο υπό κατασκευή hot spot στην περιοχή Ζερβού, όπου θα κάνει αυτοψία στο χώρο, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

Στις 12:30 το μεσημέρι ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» θα μεταβεί στην πόλη της Σάμου, όπου θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά του νησιού και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τη Λιμενική αρχή, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου.

Νωρίς το απόγευμα, ο κ. Βελόπουλος θα βρίσκεται στο Βαθύ, ενώ στις 6 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Αιολίς».

Την Παρασκευή, 30 Ιουλίου, ο κ. Βελόπουλος θα επισκεφθεί το Καρλόβασι, όπου θα συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, ενώ νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσει από το νησί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος