Γ. Μπουρνούς: Να μην υποβαθμιστούν τα ΕΛΤΑ της Καλλονής

Αναφορά στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκη, κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, με θέμα “την αδικαιολόγητη υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών” του κεντρικού καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ στην Καλλονή Λέσβου.

Ο Γιάννης Μπουρνούς κοινοποίησε στον αρμόδιο Υπουργό την επιστολή του Προέδρου και του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής, με την οποία εκφράζονται “η έντονη ανησυχία και η διαμαρτυρία τους σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ) να μετατραπεί το κεντρικό κατάστημα της Καλλονής σε μονοπρόσωπο πρακτορείο.”
Ο Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ενστερνίζεται “την ανησυχία για την συνολική υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των ΕΛΤΑ προς την τοπική κοινωνία, λαμβάνοντας υπόψιν ότι το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετεί την πλειοψηφία των χωριών που υπάγονται στο Δήμο Δυτικής Λέσβου”.
Τονίζει, τέλος, την ανάγκη άμεσης ανάκλησης της απόφασης και αναθεώρησης κάθε σχετικού σχεδιασμού, ώστε να συνεχίσει το κεντρικό κατάστημα στην Καλλονή της Λέσβου να λειτουργεί ως έχει, συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στις τοπικές κοινωνίες.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος