Συμμετοχή του ΕΒΕ Φλώρινας σε σεμινάρια στη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία

Σε δύο δια ζώσης σεμινάρια νεανικής επιχειρηματικότητας στη Βόρεια Μακεδονία και στην Αλβανία, θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Φλώρινας.
Το πρώτο 28/6-2/7 στην Κοριτσά της Αλβανίας και το δεύτερο 12/7-15/7 στα Σκόπια της Β. Μακεδονίας. Οφελούμενοι είναι νέοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στην Π.Ε Φλώρινας ηλικίας 18-35 ετών. Τα αντικείμενα της επιμόρφωσης είναι ο αγροτουρισμός, η αγροτική επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός και τα συστήματα πληροφοριών.

Όλα τα έξοδα θα καλυφθούν από τον φορέα υλοποίησης του έργου όπως μετακινήσεις, φαγητό, διανυκτερεύσεις και θα αποκτηθεί βεβαίωση συμμετοχής πτυχίου και πιστοποίησης. Το Επιμελητήριο Φλώρινας στηρίζει τέτοιες ενέργειες που στόχο έχουν την εξωστρέφεια, την δικτύωση και την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας στην Π.Ε Φλώρινας.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για τους συμμετέχοντες στα τέλη Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτωβρίου στην Ιταλία και στη Γαλλία.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στα παραπάνω σεμινάρια να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 22/6 στο τηλέφωνο 6977977547

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ