Συνεργασία Δημάρχου Πλατανιά με το Γερμανό Δήμαρχο του Reinhessen

Στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων πραγματοποιήθηκε, συνάντηση του δημάρχου Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, με τον Γερμανό δήμαρχο, Dirk Hasenfuss, της Πόλης Nieder-Olm της περιοχής Reinhessen.
Ο Δήμαρχος στο καλωσόρισμα του αναφέρθηκε στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου, αλλά και στις δυνατότητες συνεργασίας στο τομέα του τουρισμού και της εμπορίας στα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση αδελφοποίησης των δύο Δήμων προκειμένου να αναδειχθούν τα κοινά χαρακτηριστικά τους και να αναπτυχθεί η συνεργασία σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης δρ. Κων. Ζορμπάς, καθόσον η ακαδημία φιλοξένησε τις προηγούμενες μέρες αποστολή από τον παραπάνω Δήμο στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος.
Επίσης στο τέλος της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή δώρων και όπου ο Δήμαρχος έδωσε αναμνηστικά δώρα από την επέτειο των 80 ετών της μάχης της Κρήτης και το λεύκωμα του Δήμου Πλατανιά “The essence of Crete”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος