Χανιά: “Μαϊμού” προϊόντα στην καρδιά του Πλατανιά

Όταν οι ανυποψίαστοι πελάτες έβλεπαν τις ταμπέλες με τις πανάκριβες τιμές στα “επώνυμα” ρούχα, σε βιτρίνες καταστημάτων στην καρδιά του Πλατανιά, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι επρόκειτο για προϊόντα “μαϊμού”. Αυτοί που όχι μόνο το φαντάστηκαν, αλλά έβαλαν και φρένο στη δράση των ιδιοκτητών τους ήταν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Πλατανιά, που έκαναν έρευνες σε τρεις επιχειρήσεις στην τουριστική περιοχή του νομού Χανίων και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ εντόπισαν συνολικά 1.250 προϊόντα απομιμήσεις επώνυμων οίκων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της ΕΡΤ Χανίων.

Στην πρώτη επιχείρηση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 945 απομιμητικά προϊόντα ρουχισμού και συνελήφθη ένα άτομο. Σε άλλο κατάστημα της περιοχής κατασχέθηκαν 219 προϊόντα και επίσης συνελήφθη ένα άτομο. Και σε ένα τρίτο κατάστημα επίσης στον Πλατανιά Χανίων, κατασχέθηκαν 86 προϊόντα και συνελήφθη ακόμη ένα άτομο.Χανιά: “Μαϊμού” προϊόντα στην καρδιά του Πλατανιά

Στις επιχειρήσεις εκτός από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Πλατανιά συμμετείχαν και υπάλληλοι του τελωνείου από την Κινητή ομάδα ελέγχου Ηρακλείου. Και οι τρεις συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απάτης και της πλαστογραφίας πνευματικής ιδιοκτησίας ενώ τα προϊόντα “μαϊμού” αναμένεται να καταστραφούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος