Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/7), η επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός 72χρονου άνδρα που είχε πέσει μέσα σε πηγάδι στην περιοχή Φάμπρικα της Σύρου, ενώ πραγματοποιούσε εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά την κλήση που έγινε στο 199 κινητοποιήθηκαν άμεσα πέντε πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του άνδρα με τη χρήση ειδικού διασωστικού εξοπλισμού.
Ολοκληρώθηκε επιχείρηση ανάσυρσης τραυματία ηλικιωμένου, έπειτα από πτώση του σε πηγάδι, στην περιοχή Φάμπρικα της νήσου #Σύρου. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 8, 2026
Ο 72χρονος, Έλληνας υπήκοος, ανασύρθηκε από το πηγάδι έχοντας τις αισθήσεις του, ωστόσο ήταν τραυματισμένος. Στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε για την παροχή της αναγκαίας ιατρικής φροντίδας.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 19:00, ενώ τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η πτώση διερευνώνται.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος