Την διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της επόμενης Κυριακής 17 Απριλίου, ανακοίνωσε σήμερα, ο κ. Δήμος Νταόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε. Ο κ. Νταόπουλος μάλιστα, θεώρησε σκόπιμο να ξεκαθαρίσει, στην πρώτη αυτή επίσημη τοποθέτησή του, ότι «συνεργάζεται αρμονικά με το βουλευτή του κόμματος, την πρώην Υφυπουργό και το σύνολο των πολιτευτών, ωστόσο δεν ανήκει οργανικά, ουσιαστικά ή τυπικά σε κανένα πολιτικό γραφείο, παρά μόνο στη Νέα Δημοκρατία».
Όπως χαρακτηριστικά είπε, προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης και έχει προσφέρει διαχρονικά την στήριξή του, τόσο μέσα από την ΟΝΝΕΔ, όσο και μέσα από τη ΝΟΔΕ, ανεξαρτήτως ηγεσίας και τοπικής διοίκησης.
Εξηγώντας δε, τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να διεκδικήσει, σε αυτή τη φάση, την προεδρία της ΝΟΔΕ, ο κ. Νταόπουλος δήλωσε – μεταξύ άλλων – πως κανείς δεν δικαιούται να μείνει απαθής, αυτές τις δύσκολες ώρες για την Μαγνησία, η θέση της οποίας αποδυναμώνεται καθημερινά με ευθύνη των τριών κυβερνητικών βουλευτών, αλλά και της Βολιώτισσας υφυπουργού Υποδομών.
«Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβάλλουν ως μοναδική ρεαλιστική ελπίδα για το μέλλον του τόπου, μακριά από ακρότητες και λαϊκισμούς» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος, προσθέτοντας πως είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συσστρατευθούμε στον αγώνα για την πατρίδα και τους πολίτες.
Η παρουσίαση της υποψηφιότητας του κ. Νταόπουλου έγινε παρουσία νέων στελεχών του κόμματος και συγκεκριμένα του νεοεκλεγέντα πρόεδρου της ΔΗΜΤΟ, κ. Δημ. Βαΐτση, της Όλγας Τσιαμήτα, στελέχους της ΝΔ, της συνέδρου Έφης Αντωνίου και του θεματικού υπευθύνου υποδομών και δικτύων, κ. Γιάννη Τέα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος