Βιασμός 12χρονης: Στο «μικροσκόπιο» 367 συνομιλίες – Κοντά σε νέες συλλήψεις οι Αρχές

Array

Νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Παπαδόπουλου, οι Αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμων που είχαν κλείσει ραντεβού και είχαν βρεθεί για να βιάσουν την κοπέλα.

Ένας άνδρας 43 ετών, που προσήλθε αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ταυτοποιήθηκε, όπως ανέφερε τον περασμένο Ιούνιο, συνομίλησε με ένα άτομο το οποίο προσομοιάζει στην 12χρονη. Τις τελευταίες ώρες άλλος ένας 54χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο οποίος ανέφερε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο. Και οι δύο έδωσαν κατάθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι όσοι έχουν προσέλθει στη ΓΑΔΑ, υποστηρίζουν πως έχουν συνομιλήσει μόνο. Έχουν συνομιλήσει με μια κοπέλα της οποίας την ηλικία δεν γνώριζαν, αυτό θα το κρίνουν όμως οι ανακριτικές αρχές.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα, για την ταυτοποίηση ατόμων, τα οποία έδειξαν ενδιαφέρον για την 12χρονη στα προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην εφαρμογή. Φέρεται να έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες που ξεκίνησαν το περασμένο Μάιο.

Αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μετέβη ψυχίατρος προκειμένου να εξετάσει το 33 χρονο κρατούμενο, ο οποίος δούλευε σε φαρμακαποθήκη και να αποφανθεί αν πρέπει να οδηγηθεί ή όχι σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Για τον Ηλία Μίχο και τις σχέσεις που είχε μαζί του και με την ενορία του, μίλησε στην ΕΡΤ ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην Κολοκυνθούς.

Στο μεταξύ μετά από σχετικό αίτημα του Προέδρου του δικηγορικού συλλόγου αθηνών έχει διαταχθεί διενέργεια επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας για 6 δικηγόρους, με αφορμή τη διαρροή προανακριτικού υλικού για την υπόθεση της 12χρονης.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος