Κολωνός – Ξεσπά ο ιερέας του ναού στην ΕΡΤ: Γνωρίζαμε τον Μίχο, καταδικάζουμε την ελεεινή ενέργεια – Έγινα στόχος ψεμάτων

Array

Για τον Ηλία Μίχο και τις σχέσεις που είχε μαζί του και με την ενορία του, μίλησε ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στον Κολωνό, πατήρ Νικόλαος.

«Καταδικάζουμε όλη αυτή την ελεεινή ενέργεια. Αλλά να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειας και “βιαζόμαστε” κι εμείς» είπε και παρακάλεσε τα ΜΜΕ να αφήσουν ήσυχους κι αυτούς και τις οικογένειές τους.

Μιλώντας για την γνωριμία τους είπε: «Γνωρίζαμε τον Μίχο γύρω στα 2-3 χρόνια. Τον συναντούσαμε 3-4 φορές τον χρόνο. Δύο φορές που συναντηθήκαμε φέτος έξω από το μαγαζί του, ήμασταν 40 άνθρωποι, ήταν η γιορτή του τον Ιούλιο και μας κάλεσε γιατί ήθελε ένα χτίσει το προφίλ του. Εγώ πήγα γιατί ένιωθα υποχρέωση απέναντι του γιατί βοηθούσε το ναό δίνοντας καθαριστικά».

Μάλιστα, αναφερόμενος στον Ηλία Μίχο και την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, ο ιερέας σημειώνει ότι δεν γνωρίζει το κοριτσάκι. «Γίνεται ένας διασυρμός, ενώ δεν θα έπρεπε να γίνεται. Είμαι πατέρας δύο παιδιών κι έχω 3 εγγόνια, είναι ντροπή. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της».

Με τις δηλώσεις του στην εκπομπή, βάζει τέλος στις φήμες ότι πραγματοποίησε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι εισήχθη σε νοκοκομείο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά.

«Γιατί στοχεύουν το ναό και εμένα;» αναρωτήθηκε.

Όσο για το αν η γειτονιά γνώριζε είπε: «Δεν είχαμε πάρει είδηση το κύκλωμα του Μίχου, αλλιώς θα το είχαμε καταγγείλει οι ίδιοι».

Τέλος είπε: «Είμαι βέβαιος ότι η περιοχή παρακολουθείται εδώ και καιρό, για αυτό και λέω αφήστε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της γιατί θα γνωρίζει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι».

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πηγή: ΕΡΤ, Συνδέσεις

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος