Οι δηλώσεις του νέου αρχηγού του ΚΙΝΑΛ: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε – Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι (video)

«Σήμερα ανοίγει νέα σελίδα για την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθώς δόθηκε ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε», είπε ο νέος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής, από τη Χαριλάου Τρικούπη, όπου έφτασε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ κι έγινε δεκτός με πανηγυρικά συνθήματα από τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του και υπό τους ήχους του «Καλημέρα Ήλιε». Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για τη μεγάλη συμμετοχή και τους συνυποψηφίους του ονομαστικά για τον «αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν», καλώντας τους να υπερασπιστούν όλοι μαζί, την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για «ενότητα και πολιτική αυτονομία».

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, ο μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε:

«Εχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης και δεσμεύομαι να μετατρέψω τη μεγάλη νίκη της παράταξης σε νίκη της χώρας. Ξεκινάμε μαζί γιατί το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ενωμένο και δυνατό».

Στο 92,30% των εκλογικών τμημάτων ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 68,07% (128.763 ψήφοι), έναντι 31,93% (60.386 ψήφοι) του Γιώργου Παπανδρέου.

Στην εκλογική διαδικασία στον δεύτερο γύρο συμμετείχαν 206.180 πολίτες. Την πρώτη Κυριακή είχαν ψηφίσει 270.000 πολίτες.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος