Στ. Ξεκαλάκης στο ertnews.gr για τη νίκη Ανδρουλάκη: Έρχονται καλύτερες ημέρες για τη Δημοκρατική Παράταξη και τη χώρα

Ο τελευταίος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης σε ένα πρώτο σχόλιο στο ertnews.gr για τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Η συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών, και στη σημερινή διαδικασία, αποτελεί απόδειξη ότι το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει για να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες της Ελληνικής κοινωνίας και να τα μετουσιώσει σε πολιτικές ελπίδας και προοπτικής.

Η σημερινή διαδικασία είναι η αφετηρία για τη δημιουργία ενός πολιτικού υποκειμένου αντάξιου της ιστορίας της Δημοκρατικής Παράταξης και των προσδοκιών του Ελληνικού Λαού.

Γι’ αυτό και πρωταρχικό διακύβευμα της επόμενης ημέρας είναι η πλήρης ενσωμάτωση και ενεργοποίηση του συνόλου των 270.000 συμπολιτών μας που συμμετείχαν στη διαδικασία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανασυγκροτήσουμε τον πολιτικό μας φορέα, σε ένα πλαίσιο θεσμικής, δημοκρατικής, συλλογικής λειτουργίας.

Μέσα από τη διαδικασία ανασυγκρότησης προσδοκούμε να συναντηθούμε ξανά με τους προοδευτικούς πολίτες που, απογοητευμένοι από τη σημερινή κατάσταση του πολιτικού συστήματος, βρίσκονται σε φάση πολιτικής αγρανάπαυσης.

Με τους διαχρονικούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που, για διαφόρους λόγους, έκαναν σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες άλλες επιλογές, οι οποίες, εν τοις πράγμασι, διαψεύστηκαν.

Με τη νέα γενιά που αναζητά ένα σύγχρονο πολιτικό όχημα για να ταξιδέψει τα όνειρά της.

ΜΑΖΙ με όλους αυτούς, δημιουργούμε το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντός μας, στη βάση της ανανέωσης προσώπων, νοοτροπιών, δομών και ιδεών.

Την ευκαιρία – εντολή που μας έδωσαν με την ψήφο τους οι προοδευτικοί πολίτες, για να ξανακάνουμε την παράταξη μεγάλη, δε θα την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Ο πήχης των προσδοκιών έχει τεθεί ψηλά.

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πολιτών.

Έρχονται καλύτερες ημέρες για τη Δημοκρατική Παράταξη και τη Χώρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος