Greek Mafia: «Ένας κύκλος αίματος που δεν κλείνει ποτέ» – Όλες οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία Σκαφτούρου

Για τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου μίλησε στην ΕΡΤ και τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής δίνοντας πληροφορίες για το πού θα επικεντρωθούν οι έρευνες των αστυνομικών.

Όπως είπε: «η αστυνομία θα επικεντρωθεί στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να δούμε ποιες συσκευές ενεργοποιήθηκαν πριν την εγκληματική ενέργεια κι αμέσως μετά, αλλά και τις  προηγούμενες μέρες. Επίσης, θα ερευνηθεί το δρομολόγιο διαφυγής. Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιες κάμερες θα δούμε τι έχουν καταγράψει και φυσικά αν υπάρχει κάποιο  DNA στη μηχανή που δεν ξέρω αν την εγκατέλειψαν ή αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα, βγήκαν από τον δρόμο ή λόγω βλάβης την άφησαν. Αν την άφησαν λόγω κάποιου αιφνίδιου περιστατικού ίσως να βρεθεί κάποιο στοιχείο, κάποιο DNA».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εμπειρία μας λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι σε παρόμοια χτυπήματα που έχουν κάνει στο παρελθόν δεν αφήνουν DNA γιατί αποστειρώνουν τα οχήματα και τις μηχανές και είναι και οι ίδιοι αποστειρωμένοι δηλαδή τυλίγουν χέρια, πόδια και διάφορα σημεία του σώματος με νάιλον, φοράνε σκουφιά, φοράνε κράνη προκειμένου να μην αφήσουν υλικό» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης. Εκτίμησε ότι «αν αιφνιδιάστηκαν και βγήκαν έξω από τον δρόμο ή η μηχανή σταμάτησε να λειτουργεί από βλάβη, πιστεύω εκεί κάτι θα βρεθεί».

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση για το αν ο δολοφόνος μπορεί να είναι από το εξωτερικό καθώς υπάρχουν αναφορές για υπόθεση εκτέλεσης κάποιου συμβολαίου και ξεκαθαρίσματος ανθρώπων της νύχτας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής μίλησε μεταξύ άλλων για τη λεγόμενη Greek Mafia «ένας κύκλος αίματος που δεν κλείνει ποτέ. Οι εκτελεστές από ότι δείχνει η εμπειρία που έχει η ΕΛΑΣ μπορεί να είναι “εισαγόμενοι”, μπορεί να είναι Έλληνες, πολλές φορές Γεωργιανοί, που κάνουν αστραπιαία ταξίδια, έρχονται εκτελούν το συμβόλαιο και μετά προσπαθούν να φύγουν πάλι προς τη χώρα τους, είτε Αλβανοί υπήκοοι. Μην ξεχνάτε ότι τον Σκαφτούρο προσπάθησαν να τον σκοτώσουν και μέσα στις φυλακές, μια ομάδα της αλβανικής μαφίας προφανώς εκτελώντας κάποια εντολή απ’ έξω».

Εδώ απ’ ότι φαίνεται υπήρχε ένα ακριβό συμβόλαιο γιατί υπήρχαν δυο μηχανές με τέσσερα άτομα σημείωσε ακόμα ο κ. Καλλιακμάνης ενώ μίλησε και για την ομερτά που δυσκολεύει τη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων.

Σχετικό Άρθρο: Δολοφονία Γ. Σκαφτούρου: «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπει η ΕΛ. ΑΣ. – Τουλάχιστον 4 οι δράστες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος