Κάλπες στο ΚΙΝΑΛ: Ώρα αποφάσεων για το όνομα της παράταξης

Στις κάλπες προσέρχονται τα μέλη του ΚΙΝΑΛ για να αποφασίσουν το όνομα της παράταξης. Επιλέγουν με την ψήφο τους ένα από τα δυο προτεινόμενα ονόματα: Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Τα μέλη του ΚΙΝΑΛ εκλέγουν επίσης τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις και τα μέλη για το συνέδριο που θα γίνει από 20-22 Μαΐου

Οι κάλπες είναι ανοιχτές και θα κλείσουν στις 7:00 το απόγευμα. Έως τις 11:00 το πρωί είχαν ψηφίσει 12.500 μέλη. Συνολικά 600 εκλογικά κέντρα στήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, σε μεγάλους δήμους της Αθήνας και στην Περιφέρεια.

Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου έχουν τα περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ. Οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη μπορούν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.

Βασική επιδίωξη είναι να προσέλθουν μαζικά τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, γεγονός που θα επιβεβαιώσει –όπως επισημαίνεται- ότι η δυναμική που καταγράφει τον τελευταίο καιρό, είναι σταθερή και δυναμική ώστε στις κάλπες των εθνικών εκλογών να καταστεί ισχυρός παράγοντας των μετεκλογικών πολιτικών συσχετισμών.

“Επιλέγουμε το όνομά μας, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία” τόνισε σε πρόσφατο μήνυμά του ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα ψηφίσει στη Νέα Σμύρνη στις 12.30.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος