ΚΙΝΑΛ: Η λίστα με τα 600 εκλογικά κέντρα και το ψηφοδέλτιο για τις εσωκομματικές εκλογές

Τις ονομασίες Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ–Κίνημα Αλλαγής, με τα ανάλογα σήματα, το ρόδο και τον πράσινο ήλιο, να τις συνοδεύουν, καλούνται να επιλέξουν για το όνομα του κόμματος όσοι πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, την Κυριακή 8 Μαΐου. Αυτά τα δύο ονόματα θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο, τα οποία προτείνει η νέα ηγεσία και θα πρέπει να καταθέσουν στα εκλογικά κέντρα του ΚΙΝΑΛ.

Η τελική πρόταση διαμορφώθηκε μετά από συνεχείς συσκέψεις, τις τελευταίες ημέρες, στη Χαριλάου Τρικούπη, υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη, όπου εξετάστηκαν τα πολιτικά και νομικά πλεονεκτήματα κάθε ονομασίας, ενώ απορρίφθηκαν προτάσεις όπως ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

ΚΙΝΑΛ: Η λίστα με τα 600 εκλογικά κέντρα και το ψηφοδέλτιο για τις εσωκομματικές εκλογές

Παράλληλα, έγινε γνωστή και η λίστα με τα 600 εκλογικά κέντρα του ΚΙΝΑΛ, όπου μπορούν να ψηφίζουν τα μέλη του κόμματος.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα αναλυτικά.

Εξάλλου, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα «για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης»

«Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλώ να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. Σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοικτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό.

Επιλέγουμε το όνομά μας, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία. Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες», επισημαίνει στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν από λίγους μήνες ένα άπιαστο όνειρο, να γίνει σύντομα πραγματικότητα», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Ανδρουλάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος