Ηράκλειο: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της συζύγου του άτυχου ψαρά που πνίγηκε στις Αλυκές

Μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση έκανε η χήρα του 35χρονου Χρήστου, του άτυχου ψαρά που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, στις Αλυκές του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Ο άτυχος άντρας, περίπου 40 ετών, ήταν στα βράχια και ψάρευε με φίλους του, όταν τρεις από τους τέσσερις της παρέας παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από την παρέα έχασε το καλάμι του και στην προσπάθειά του να το πιάσει έπεσε στη θάλασσα. Ο δεύτερος της παρέας που έσπευσε να τον βοηθήσει βρέθηκε στη θάλασσα. Την ίδια τύχη είχε και ο τρίτος.

Ο τέταρτος άντρας που κατάφερε να παραμείνει στα βράχια, ειδοποίησε τις αρχές και στην περιοχή έσπευσαν ιδιωτικά αλιευτικά και καταδυτικά σκάφη και διασωστικά του λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Η ανάρτηση της συζύγου του 35χρονου:

«Καλό ταξίδι άνδρα μου, στήριγμα μου, πατέρα των παιδιών μου, όπου και να πας… Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας! Τόσο άδικα, Τόσο ξαφνικά, όταν σε είχαμε περισσότερο ανάγκη, καλό ταξίδι αγάπη μου! Όσα δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, όσο δεν προλάβαμε να κάνουμε μαζί, τόσα όνειρα που πάνε χαμένα. Να βρείτε πάντα χρόνο να μιλήσετε και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί…», αναφέρει σε ανάρτησή της 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος