Τράβις Σκοτ: Αντιδράσεις για την παρουσία του σε πάρτι μετά την τραγωδία στο Astroworld

Ο Τράβις Σκοτ ​​αντιμετωπίζει σήμερα ένα νέο κύμα οργής καθώς αποδείχθηκε ότι συμμετείχε σε πάρτι μετά τη συναυλία με τους οκτώ νεκρούς στο Astroworld.

«Ο Τράβις δεν γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν έφτασε στο πάρτι», είπε μια πηγή στο TMZ, προσθέτοντας ότι ο ράπερ έφυγε από το πάρτι όταν επιβεβαιώθηκαν οι θάνατοι.

Ωστόσο, οι Αρχές είχαν ανακοινώσει την ύπαρξη θυμάτων από νωρίς και συγκεκριμένα 30 λεπτά πριν διακόψει την εμφάνισή του ο ράπερ.

Πέραν αυτών, ο 30χρονος καλλιτέχνης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για ένα βίντεο που τον δείχνει να τραγουδά καθώς ένας αναίσθητος θαυμαστής του μεταφέρεται μόλις λίγα μέτρα μακριά του.

Τράβις Σκοτ: Αντιδράσεις για την παρουσία του σε πάρτι μετά την τραγωδία στο Astroworld

Ο Τράβις Σκοτ έχει δεχθεί μήνυση από 68 θύματα και πρόκειται να χάσει «δισεκατομμύρια» αφού περισσότερα από 300 άνθρωποι βρέθηκαν σε νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης, άλλοι 11 υπέστησαν καρδιακή ανακοπή και δεκάδες άλλοι έχασαν τις αισθήσεις τους.

Ο δικηγόρος του Powerhouse του Τέξας, Thomas J. Henry, είπε ότι η εταιρεία του έρχεται σε επαφή με «ολοένα και περισσότερους» τραυματίες κάθε ώρα και «η ζημία μπορεί να ανέλθει σε δισεκατομμύρια».

Ο Σκοτ ​​διέκοψε το σόου τουλάχιστον τρεις φορές, αλλά απέτυχε να σταματήσει τη συναυλία, παρά τα ασθενοφόρα που προσπαθούσαν να διασχίσουν το πλήθος εν μέσω απελπισμένων κραυγών για βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που ανέβηκαν στη σκηνή.

Πηγή: dailymail.co.uk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος