Τράβις Σκοτ: μήνυση από την οικογένεια του 9χρονου που βρίσκεται σε κώμα

Ο Τράβις Σκοτ έγινε δέκτης ακόμα μίας αγωγής μετά την τραγωδία του Astroworld. Η οικογένεια ενός 9χρονου αγοριού που τραυματίστηκε στο Astroworld Festival στις 5 Νοεμβρίου μηνύει τον 30χρονο ράπερ αλλά και τους υπευθύνους της συναυλίας.

Οι δικηγόροι της οικογένειας κατέθεσαν μήνυση για λογαριασμό του πατέρα του Ε.Β., του παιδιού «που ποδοπατήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά» στη συναυλία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, το παιδί «υπέστη απειλητικά για τη ζωή του τραύματα και επί του παρόντος νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τα τραύματα στον εγκέφαλο, το ήπαρ και τα νεφρά».

Τράβις Σκοτ: μήνυση από την οικογένεια του 9χρονου που βρίσκεται σε κώμα

Στη μήνυση γίνεται λόγος για εγκληματική αμέλεια, αδυναμία ελέγχου του πλήθους, αδυναμία παροχής της κατάλληλης ιατρικής φροντίδας κ.α. Η ανακοίνωση σημειώνει ότι η κατάθεση μήνυσης θα επιτρέψει σε ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες που ανατέθηκαν από νομική ομάδα να αποκτήσουν πρόσβαση στον τόπο που σημειώθηκε η τραγωδία.

Στη μήνυση αναφέρεται επιπλέον ότι οι κατηγορούμενοι απέτυχαν να σταματήσουν την παράσταση του Σκοτ ​​«για πάνω από 40 λεπτά αφότου οι αξιωματούχοι της πόλης είπαν ότι είχε ξεκινήσει η τραγωδία».

«Αυτό το μικρό παιδί και η οικογένειά του θα αντιμετωπίσουν ένα τραύμα που θα αλλάξει τη ζωή του από σήμερα και στο εξής, μια πραγματικότητα που κανείς δεν περιμένει όταν αγοράζει εισιτήρια συναυλιών», είπε ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας.

Δεν είναι η πρώτη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του Σκοτ μετά την τραγωδία στο Χιούστον του Τέξας, όπου εκατοντάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν και οκτώ έχασαν τη ζωή τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη υποβληθεί επτά αγωγές.

Τράβις Σκοτ: μήνυση από την οικογένεια του 9χρονου που βρίσκεται σε κώμα

Μετά την τραγωδία, ο Σκοτ ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την BetterHelp  για να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε όσους παρακολούθησαν τη συναυλία, ότι καλύπτει τα έξοδα για τις κηδείες των θυμάτων και ότι επιστρέφει τα χρήματα σε όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια.

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Χιούστον υποστηρίζει ότι ο Τράβις Σκοτ θα έπρεπε να ολοκληρώσει τη συναυλία του άμεσα. Τα σχόλια του αρχηγού της Πυροσβεστικής έρχονται μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Σκοτ ​​έχει βρεθεί ένοχος δύο φορές για υποκίνηση χάους στα σόου του, συμπεριλαμβανομένης μιας συναυλίας στο Αρκάνσας όπου ένας αξιωματικός είπε ότι «έχασε το μέτρημα» όσων έπρεπε να βοηθήσει να βγουν σώοι, σύμφωνα με αστυνομική έκθεση που ελήφθη.

Πηγή: etonline.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος