Travis Scott’s Astroworld: Αναπόφευκτη η σύγκριση με άλλους καλλιτέχνες

Για τον Travis Scott, αναφορικά με την τραγωδία στη συναυλία του στο Χιούστον του Τέξας, πολλοί θεώρησαν ότι δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε μπροστά σε κάτι τόσο οδυνηρό, σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες, που ερχόμενοι αντιμέτωποι με παρόμοιες καταστάσεις έδειξαν πολύ περισσότερο την ανθρώπινη πλευρά τους.

Διάφορα βίντεο κάνουν τον γύρω του κόσμου, δημοσιευμένα από ανθρώπους που είναι εξοργισμένοι με τον Travis Scott εξαιτίας της αδιάφορης στάσης του στο φεστιβάλ, ενώ ακριβώς από κάτω του, άνθρωποι στο πλήθος έχαναν τις ζωές τους.

Travis Scott’s Astroworld: Αναπόφευκτη η σύγκριση με άλλους καλλιτέχνες
Travis Scott performs at Day 1 of the Astroworld Music Festival at NRG Park on Friday, Nov. 5, 2021, in Houston. (Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Πολλοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να αντιμετωπίσει καλύτερα το συγκεκριμένο συμβάν, όπως έκαναν και άλλοι καλλιτέχνες σε παρόμοιες καταστάσεις, κερδίζοντας ακόμη περισσότερο την αγάπη των fans τους.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου καλλιτέχνη, είναι ο Michael Jackson, που συχνά προκαλούσε λιποθυμίες σε fans, μόνο και μόνο βλέποντάς τον! Όταν όμως συνέβαινε αυτό και γινόταν αντιληπτό από τον ίδιο, μεριμνούσε ώστε τα άτομα αυτά να μεταφέρονται και να τους δίνονται οι πρώτες βοήθειες.


Το βίντεο επίσης που συγκρίνεται με το τραγικό συμβάν του Astroworld, είναι μια συναυλία του Dave Grohl και των Foo Fighters το 2018 στη Μινεσότα, όπου ο DG σταμάτησε για λίγο τη ροή της συναυλίας προκειμένου να βοηθήσει ένα αυτιστικό παιδί που βρισκόταν στο πλήθος. Συγκεκριμένα, έγραψε σε ένα Tweet που ανέβασε:

Έπειτα, υπάρχει και η Billie Eilish, που επίσης διέκοψε τη συναυλία της το 2018 στην Στοκχόλμη, όταν κάποιοι από το πλήθος της φώναξαν πως ένα κορίτσι είχε λιποθυμήσει. Εκείνη σταμάτησε να τραγουδά και πέταξε ένα μπουκάλι με νερό προς το μέρος της, για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Η συναυλία της Eilish ίσως να μην είχε τόσες χιλιάδες κόσμο όσες είχε αυτή του Travis, παρόλα αυτά όμως πολλοί κάνουν την σύγκριση.

@mads_panlive music is a sanctuary; safety is the foundation.♬ original sound – mp

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος