Ουκρανία: 22 ημέρες πολέμου σε ένα σκληρό βίντεο – Η συγκινητική ανάρτηση του Μ. Φεντόροφ στα social media

To όνομά του Μιχαήλο Φεντόροφ έγινε συνώνυμο του ψηφιακού πολέμου της Ουκρανίας εναντίον Ρωσίας. O 31χρονος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού -το νεότερο μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Ζελένσκι– έβαλε ως στόχο μέσω των αναρτήσεων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να επιτύχει να κάνει τους Ρώσους να αμφισβητήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία. Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει. Καθημερινά ανεβάζει βίντεο από σκηνές της καθημερινότητας των Ουκρανών πολιτών εν καιρώ πολέμου, καλώντας ταυτόχρονα τεχνολογικούς κολοσσούς της Δύσης να σταματήσουν τη συνεργασία με τη Μόσχα. Όπλα στα χέρια του είναι οι σκληρές εικόνες του πολέμου, τις οποίες φροντίζει να προβάλλει στο Διαδίκτυο.

Ουκρανία: 22 ημέρες πολέμου σε ένα σκληρό βίντεο – Η συγκινητική ανάρτηση του Μ. Φεντόροφ στα social media

Εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων

Μία ημέρα μετά την επίθεση στο δημοτικό θέατρο της Μαριούπολης όπου 1.000 και πλέον άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο καταφύγιο κάτω από αυτό, ο Φεντόροφ προχώρησε στο ποιο σκληρό βίντεο από την έναρξη του πολέμου.

Μια σύνθεση της ζωής στην βομβαρδισμένη από τους Ρώσους Ουκρανία, πριν και μετά την 24η Φεβρουαρίου, με τη λύπη και τον όλεθρο του πολέμου να διαδέχεται τη χαρά. Οι εικόνες των κατεστραμμένων κτιρίων και των αθώων θυμάτων αυτής της παράνομης στρατιωτικής επιχείρησης διαδέχονται στο βίντεο η μία την άλλη καταιγιστικά και έχουν ένα στόχο: Να συγκινήσουν τη Δύση και το ΝΑΤΟ, ζητώντας εκ μέρους της κυβέρνησης του Βολόντιμιρ Ζελένσκι να κλείσει ο εναέριος χώρος πάνω από την Ουκρανία. Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος