Ισπανία: Επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 6 Απριλίου, δύο άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Λιονέλ Μέσι όσο βρισκόταν στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να μπουν μέσα σε αυτό.

Ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός “Antena 3”δημοσιοποίησε μια φωτογραφία από την απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Λιονέλ Μέσι, η οποία απεικονίζει δύο κουκουλοφόρους να προσπαθούν να βρουν μια είσοδο στο σπίτι του Αργεντινού σούπερ-σταρ.

Οι δύο δράστες σκαρφάλωσαν από την περίφραξη της βίλας του Μέσι, πήδηξαν μέσα στο κήπο του σπιτιού και προσπάθησαν να μπουν μέσα σε αυτό αρχικά από το μπαλκόνι και στη συνέχεια από την πόρτα του γκαράζ. Βλέποντας πως δεν θα μπορούσαν να βρεθούν μέσα στον εσωτερικό χώρο της οικίας, αποχώρησαν χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν τίποτα.

Την ίδια ώρα, τα «σενάρια» που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο. Η L’Equipe επιβεβαίωσε πως ο Αργεντίνος παγκόσμιος πρωταθλητής θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ από την άλλη πλευρά, οι «Μπλαουγκράνα» επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε επαφή με τον θρύλο του ποδοσφαίρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος