Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε πως θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε πως έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του Λιονέλ Μέσι, του Αργεντινού σούπερ-σταρ ο οποίος έχει «συνδέσει» το όνομά του με την ομάδα, για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Καταλονία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, είχε αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, καθώς δεν είχε ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα. Υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία βρισκόταν ο κοντινός του φίλος Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Μπαπέ.

Δύο χρόνια μετά. το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν θα λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο “Pulga” θα μπορεί να φύγει από το Παρίσι υπογράφοντας σε κάποιον άλλον σύλλογο.

Λόγω αυτού, τα «σενάρια» επιστροφής του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στην Μπαρτσελόνα έχουν «φουντώσει», με τους «Μπλαουγκράνα» να είναι πρόθυμοι να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ράφα Γιούστε.

Στις δηλώσεις του όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ο Ράφα Γιούστε είπε:

«Έχουμε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του Λιονέλ Μέσι. Ο Λιονέλ ξέρει πόσο πολύ τον εκτιμούμε και το πόσο θα θέλαμε να επιστρέψει στην ομάδα.

Σίγουρα ο Μέσι αγαπάει την Μπαρτσελόνα και την Βαρκελώνη, οπότε ελπίζουμε να βρούμε μεταξύ μας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να συνεχίσει την καριέρα -και την «ιστορία» του- εδώ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος