L’Equipe: Ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι

Όλα δείχνουν πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο σύλλογος θα χρειαστεί να μειώσει τον μισθό του κατά 25% αν θέλει να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στην Γαλλία, ενώ η οικογένειά του φαίνεται πως θέλει την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την γαλλική L’Equipe, ο Μέσι και η γαλλική ομάδα είναι πάρα πολύ κοντά στο μεταξύ τους «διαζύγιο», με τον θρύλο του ποδοσφαίρου να αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αφού οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Η οικογένεια του Μέσι θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και στη Μπαρτσελόνα, εκεί όπου πέρασε όλη τη καριέρα του πριν μετακομίσει στο Παρίσι για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν το 2021.

Η Παρί Σεν Ζερμέν χρειάζεται να μειώσει τον μισθό του Μέσι (25,6 εκατομμύρια λίρες ετησίως) λόγω των προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει καθώς αν ο μισθός του παραμείνει ο ίδιος, θα υπάρξει παράβαση του Financial Fair Play.

Ο “Pulga” επίσης έχει ζητήσει να μάθει για το ποιος θα είναι στην θέση του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη χρονιά αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, με τους ανθρώπους αυτής να μην είναι σε θέση να απαντήσουν σε αυτές τις ανησυχίες του Αργεντινού σούπερ-σταρ.

Πάντως η σχέση μεταξύ του Μέσι και των οπαδών αυτή την στιγμή δεν είναι η καλύτερη, καθώς οι Γάλλοι δεν διστάζουν να αποδοκιμάσουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή πριν την έναρξη των αγώνων της αγαπημένης τους ομάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος