Έναρξη εργασιών στο Ελληνικό-Κ. Μητσοτάκης: Θα δημιουργηθούν 80.000 θέσεις εργασίας (live-video)

Για συμβολική μέρα έκανε λόγο πρωθυπουργός παρευρισκόμενος στην έναρξη των πρόδρομων εργασιών στο Ελληνικό. «Βάζουμε τα θεμέλια για το Νέο Ελληνικό. Ένα έργο σύγχρονο, οικολογικό, φιλικό προς το περιβάλλον που θα συμβολίζει τη «νέα Ελλάδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή έναρξης των εργασιών. Έκανε λόγο για το  μεγαλύτερο έργο στην Ελλάδα και «ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, μία εμβληματική επένδυση για τη χώρα».

Παρακολουθήστε απευθείας την ΕΡΤ1.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να φτάσουμε ως εδώ, όλο το κυβερνητικό επιτελείο εργάστηκε με επιμονή και υπομονή για να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι ο χώρος αυτός θα είναι προσβάσιμος για όλους τους κατοίκους της Αττικής.

“Πρόκειται για το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο στη Μεσόγειο, 2500 στρέμματα, αλλά ταυτόχρονα ο χώρος αυτός θα γίνει μια κυψέλη ανάπτυξης. Στην πλήρη του λειτουργία το Ελληνικό θα δημιουργήσει πάνω από 80.000 θέσεις εργασίας, 10.000 θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν μόνο κατά τη φάση της κατασκευής”, είπε.

Έναρξη εργασιών στο Ελληνικό-Κ. Μητσοτάκης: Θα δημιουργηθούν 80.000 θέσεις εργασίας (live-video)Θα είναι ένα έργο σύγχρονο, οικολογικό, φιλικό προς το περιβάλλον, ένα έργο που θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα όπως πιστεύω ότι όλοι την οραματιζόμαστε, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος