ΣΥΡΙΖΑ: Σε ντιμπέιτ τον Σεπτέμβριο προσανατολίζονται οι 4 υποψήφιοι

Στην διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης μετά τις 3 του Σεπτέμβρη, φαίνεται ότι καταλήγουν οι 4 διεκδικητές της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνάντηση που είχαν μεταξύ τους, παρουσία των δύο γραμματέων του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου και Γιώργου Βασιλειάδη.Η εκλογή προέδρου θα διεξαχθεί με την ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε και για την ανάδειξη του Αλέξη Τσίπρα. Εν τω μεταξύ, οι υποψήφιοι συνεχίζουν εμφανίσεις και επαφές, διατυπώνοντας απόψεις για το πολιτικό στίγμα του κόμματος. 

Να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για ευρεία συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία ζήτησε ο Νίκος Παππάς. Στο πλαίσιο των περιοδειών του ο κ. Παππάς, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά, θέτοντας στο επίκεντρο τη συζήτησης τα προβλήματα των ΜΜΕ.


Για κόμμα βασισμένο σε δημοκρατία και κανόνες που πρέπει να ισχύουν για όλους, έκανε λόγο η Έφη Αχτσιόγλου.

Μετά από μια τέτοια ήττα, το κόμμα χρειάζεται δουλειά μυρμηγκιού, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ρωτήθηκε αν αισθάνεται αντι-Τσίπρας. «Εγώ θα επιδιώξω ένα διαφορετικό στυλ ηγεσίας, να είμαι πρώτος ανάμεσα σε ίσους, να διαμορφώσω μια πιο συλλογική ηγεσία. Θέλω ανθρώπους- όπως άλλωστε έκανε και ο Αλέξης –  που να μου λένε αυτά που πρέπει να ξέρω και όχι αυτά που θέλω να ακούσω», δήλωσε.

Σημειώνεται ότι μέχρι και το Διαρκές Συνέδριο στις 3 Σεπτεμβρίου η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων παραμένει ανοιχτή.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος