Ηράκλειο: Επίκινδυνη φάρσα από μαθητές γυμνασίου – Έριξαν αντισηπτικό στο νερό συμμαθητών τους

Το περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου, την περασμένη Πέμπτη, αλλά ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελίες γονέων. Δύο μικροί μαθητές, θέλοντας να “κάνουν πλάκα” στους συμμαθητές τους, έριξαν αντισηπτικό στο νερό τους την ώρα της γυμναστικής.

Σχεδόν όλα τα παιδιά ήπιαν από τα μπουκαλάκια τους στη διάρκεια της ημέρας, αλλά δύο από αυτά παρουσίασαν έντονα συμπτώματα δηλητηρίασης και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Ο ένας μαθητής έχει πάρει ήδη εξιτήριο, ενώ ο άλλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς, πάντως, η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννη Καραγιαννίδη, έχουν δοθεί οδηγίες στη Διεύθυνση του Σχολείου για τον χειρισμό του περιστατικού, ενώ ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου θα επιληφθεί του θέματος και θα συνεδριάσει το επόμενο διάστημα για το πώς θα αντιμετωπίσει τους μαθητές που εμπλέκονται.

Πληροφορίες που έχει στην διάθεσή της η ΕΡΤ αναφέρουν πως τουλάχιστον ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, γνωρίζοντας πως οι δύο μικροί μαθητές δεν είχαν επίγνωση της επικινδυνότητας της πράξης τους, ζητά οι όποιοι χειρισμοί να αφορούν αποκλειστικά τους εκπαιδευτικούς κανονισμούς, ώστε να μην προκύψουν και “κοινωνικά“ ζητήματα στη λειτουργία του σχολείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος