Έγκλημα στο Μοσχάτο: Στον ανακριτή αύριο η 47χρονη – Τι δείχνει το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου

Array

Τη λύση του παζλ, πίσω από την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 50χρονου άνδρα ασφαλιστή και συμβούλου επενδύσεων στο Μοσχάτο, αναζητά η αστυνομία που διερευνά τι ακριβώς έχει συμβεί με την 47χρονη γυναίκα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες το απόγευμα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και της ασκήθηκε ποινική δίωξη για το συγκεκριμένο αδίκημα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 η ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστα Παπαδόπουλο, αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι το τι ακριβώς συνέβη το χρονικό διάστημα τις ημέρες πριν φτάσουμε στο μοιραίο περιστατικό.

Φαίνεται ότι ο 50χρονος άνδρας συγκέντρωνε από διάφορα άτομα χρήματα προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες αμφιλεγόμενες επενδύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος φέρεται να είχε επενδύσει αυτά τα ποσά σε κρυπτονομίσματα, κάποιοι λένε σε πετρελαϊκά προϊόντα ή σε κάποιο άλλου είδους επενδύσεις.

Ανάμεσα στα άτομα που του εμπιστεύτηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά ήταν η 47χρονη γυναίκα και τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος, με το ποσό να ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ.

Όπως είπε στις «Συνδέσεις» ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, η διαμάχη τους φαίνεται να ξεκίνησε όταν η γυναίκα άρχισε να ζητάει μέρος αυτών των χρημάτων που του είχε δώσει για να επενδύσει. Ο 50χρονος δήλωσε αδυναμία στο να μπορέσει να της τα καταβάλλει γεγονός που οδήγησε σε προστριβή. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο, όπως επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία, υπήρξε ένα περιστατικό βίας στο γραφείο που διατηρούσε ο 50χρονος στην περιοχή της Καλλιθέας.

Διάφορα άτομα που του είχαν δώσει χρήματα, ανάμεσά τους και η 47χρονη γυναίκα με συγγενικά της πρόσωπα, πήγαν εκεί πέρα. Αρχικά λογομάχησαν και φτάσαμε κάποια στιγμή ο 50χρονος να δέχεται χτυπήματα. Παρενέβη αστυνομία και αυτό το οποίο έκανε εντύπωση στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας είναι ότι κανένας δεν υπέβαλε μήνυση ούτε 50χρονος για ξυλοδαρμό, παρά το γεγονός ότι ήταν εμφανώς χτυπημένος, ούτε τα άλλα άτομα τα οποία δήλωσαν ότι είναι εξαπατημένοι από τον συγκεκριμένο άνδρα, αλλά δεν κατέθεσαν μήνυση.

Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει ακόμα μία μήνυση εναντίον τους σε τμήμα αστυνομικό τμήμα της βορειοανατολικής Αττικής, πάλι για χρήματα τα οποία του είχαν δώσει να επενδύσει και δεν επιστράφηκαν ποτέ.

Εντύπωση έχει προκαλέσει στις Αρχές το γεγονός ότι φτάνοντας εδώ η 47χρονη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση ανέβηκε στο διαμέρισμά του και άρχισε με το κινητό της τηλέφωνο να βιντεοσκοπεί τη συνομιλία που είχαν αρχικά σε ήρεμο τόνο και στη συνέχεια όταν άρχισαν να τσακώνονται, να τον βρίζει και να τον απειλεί.

Δεν έχει καταγραφεί από το κινητό τηλέφωνο η σκηνή όπου 50χρονος πλησιάζει την αυτοσχέδια αγχόνη που είχε δημιουργήσει με τη ζώνη του και κρεμάστηκε με την 47χρονη, ομολογεί ότι πάνω στα νεύρα της κλώτσησε την καρέκλα, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να βρει τραγικό θάνατο. Το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των αρχών και εξετάζεται για να δουν αν ισχύουν οι ισχυρισμοί της 47χρονης για το τι συνέβη τα τελευταία λεπτά πριν το θάνατό του.

Εξετάζεται η πληροφορία για το πού ακριβώς βρίσκονται τα χρήματα. Ο 50χρονος φέρεται, με βάση την κατάθεση 47χρονης να της είπε ότι η γυναίκα του έχει εξαφανιστεί αφού του πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε. Πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία καθώς δεν έχει βρεθεί για να δώσει κατάθεση γυναίκα. Δεν έχει επίσης ταυτοποιηθεί ότι η αλλοδαπή σύζυγός του είχε όντως αποσπάσει τα χρήματα από τον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όταν και εφόσον δοθεί άδεια για να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ | Συνδέσεις

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος