Μοσχάτο: Η 47χρονη κατέγραφε με το κινητό της τον καβγά με τον 50χρονο – Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 50χρονος έχασε τη ζωή του, στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, προσπαθούν να διελευκάνουν οι αστυνομικές αρχές. Η 47χρονη που εντοπίστηκε την Δευτέρα μέσα στο διαμέρισμα, δίπλα στον απαγχονισμένο άνδρα, ομολόγησε την δολοφονία του. Όπως φέρεται να είπε στην κατάθεσή της: «Τον βοήθησα να αυτοκτονήσει, του έσπρωξα την καρέκλα για να κρεμαστεί». 

Στο κινητό της τηλέφωνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η 47χρονη φέρεται να κατέγραφε τον καβγά με τον 50χρονο ασφαλιστή- επενδυτή, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο. Στο βίντεο – αναφέρουν αστυνομικές πηγές- φαίνεται το θύμα να κάθεται στον καναπέ και εκείνη να του έχει περάσει ένα κορδόνι στο λαιμό και να φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο». 

Ωστόχο δεν έχει καταγραφεί η στιγμή του απαγχονισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη, η οποία φέρεται να ομολόγησε, υποστήριξε:

«Ανέβηκε σε μία καρέκλα και πέρασε στο λαιμό του, τη θηλιά που είχε φτιάξει με μία ζώνη στο μονόζυγο της πόρτας. Εγώ του τράβηξα την καρέκλα».

Γειτόνισσα του 50χρονου περιγράφει: «Είδα την πόρτα ανοικτή και όλα άνω κάτω, λέω τι έγινε; Πολύ καλό παιδί ήταν, για μας πώς τον βλέπαμε, μια καλημέρα, πολύ καλή οικογένεια ήταν».

Πριν φτάσει στο σπίτι του θύματος, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη 47χρονη, να ρωτά στην περιοχή την ακριβή διεύθυνση του 50χρονου.

Τι είπε η 47χρονη στους αστυνομικούς

Γείτονες άκουσαν τις φωνές από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου με αποτέλεσμα να καλέσουν την Άμεση Δράση. Όταν έσπευσαν οι αστυνομικοί στο σημείο και μπήκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος αντίκρισαν τον 50χρονο άνδρα απαγχονισμένο.

Η 47χρονη ήταν εκείνη που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς με τα πρώτα της λόγια να είναι: «Μέσα είναι κρεμασμένος. Εγώ τον σκότωσα, γιατί μου χρωστούσε λεφτά».

Η 47χρονη φέρεται να έχασε από τη συνεργασία τους 150.000 ευρώ. 

Ο γιος της 47χρονης φέρεται να είπε: «Η μητέρα μου είχε άγνοια κινδύνου. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο. Εκείνος μας χρωστούσε πολλά χρήματα. Χρωστούσε και σε άλλους τεράστια ποσά. Είμαστε συντετριμμένοι».

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα η 47χρονη έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευέλπιδών, φορώντας μάσκα και κουκούλα προκειμένου να κρύψει τα χαρακτηριστικά της. Στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της αλλά και οι τρεις γιοι της.

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος κατηγορούσε τη σύζυγό του οτι είχε πάρει τα χρήματα και είχε φύγει από τη χώρα.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Βαλέρια Δολαψάκη ΕΡΤ 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος