Δούρου: Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε χαράς, ούτε προσωπικής δικαίωσης

«Όταν έχει συμβεί μια τραγωδία δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε στιγμιαίας χαράς ούτε προσωπικής δικαίωσης» ανέφερε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα.

«Η απόφαση αυτή θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς προς όλους: αντί να εργαλειοποιούν τις τραγωδίες για την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων, τυμβωρυχόντας, να ενσκύψουν στο πρόβλημα και να εξετάσουν πως θα αντιμετωπισθεί η επερχόμενη λαίλαπα των ακραίων καιρικών φαινομένων» σημείωσε και πρόσθεσε πως «η άδικη δίωξη μου χρησιμοποιήθηκε στις περιφερειακές αλλά και στις εθνικές εκλογές με τη διάδοση φέικ νιούζ και την απόπειρα απροκάλυπτης δολοφονίας χαρακτήρα».

Επιπλέον σχετικά με τα στελέχη της Περιφέρειας που βρίσκονται στο κατηγορητήριο εξέφρασε την πεποίθησή της ότι «στον δεύτερο βαθμό θα αναδειχθεί πλήρως ότι ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους όπως άλλωστε κρίθηκε και από τα πορίσματα των σχετικών διοικητικών ελέγχων».

Τέλος, στην ανακοίνωση της η Ρ. Δούρου αναφέρθηκε στα θύματα εκείνης τραγικής μέρας λέγοντας πως «η σκέψη όλων βρίσκεται στη μνήμη των θυμάτων και τις οικογένειές τους. Και ο ειλικρινέστερος τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη τους περνάει μέσα από τις πρωτοβουλίες όλων όσοι έχουμε θέση ευθύνης» και πρόσθεσε «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που με στήριξαν, τις συντρόφισσες και τους συντρόφους του κόμματός μου καθώς και τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος