Νοσοκομείο Χίου: Μεταφορά ασθενών Παθολογικής

Array

Μέσα στην ημέρα θα μεταφερθούν όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην Παθολογική κλινική του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χίου σε κενές κλίνες των άλλων κλινικών, αποφάσισε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Σκυλίτσειου Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χίου.

Νοσοκομείο Χίου: Μεταφορά ασθενών Παθολογικής
Μετά το Δ.Σ. που συγκλήθηκε μετά την πτώση τμήματος ψευδοροφής σε διάδρομο της Παθολογικής Κλινικής, εξεδόθη το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Σήμερα 18 Ιουλίου 2017 και περί ώρα 11.45 π.μ. κατέρρευσε μικρό τμήμα της ψευδοροφής της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου « Σκυλίτσειο».
Από την πτώση δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή άλλες υλικές ζημιές . Άμεσα κινητοποιήθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου , ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και επισκέφθηκε τον χώρο ο τοπικός βουλευτής κ. Μιχαηλίδης.
Με εντολή της Διοικήτριας και για καθαρά προληπτικούς λόγους, εκκενώθηκαν οι θάλαμοι που γειτνιάζουν με το συγκεκριμένο χώρο και μεταφέρθηκαν οι ασθενείς σε άλλους θαλάμους της Παθολογικής. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Διευθυντές των Κλινικών του Νοσοκομείου με θέμα την δυνατότητα μετεγκατάστασης της Παθολογικής Κλινικής. Εν συνεχεία συγκλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με το ίδιο θέμα .
Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου εντός της ημέρας θα μεταφερθούν όλοι οι ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής σε κενές κλίνες των άλλων Κλινικών του Νοσοκομείου.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος