Νέα απορριμματοφόρα και οχήματα για το Δήμο Δυτικής Λέσβου

Με τα τέσσερα νέα οχήματα (σύνολο οκτώ) που έφτασαν τις τελευταίες ημέρες, ολοκληρώθηκε η παραλαβή των νέων απορριμματοφόρων του Δήμου.

Τα νέα οχήματα εκσυγχρονίζουν το μηχανοκίνητο στόλο, αυξάνουν την ασφάλεια για το προσωπικό, εξοικονομούν καύσιμα και κόστος συντήρησης και φυσικά αναβαθμίζουν συνολικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθαριότητας.

Πέραν των οχημάτων αυτών, ο Δήμος έχει παραλάβει και επτά ημιφορτηγά και ένα επιβατικό για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας αλλά και των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου, Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας και αναμένει πλέον την παραλαβή των μηχανημάτων έργου καθώς και 10 ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώνεται μία κομβική μας παρέμβαση για το νεοσύστατο Δήμο Λέσβου, ο οποίος πλέον, με ένα σύγχρονο μηχανοκίνητο στόλο, μπορεί να αναβαθμίσει συνολικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη, αλλά και τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων.

Με την ολοκλήρωση της ταξινόμησής τους, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου, Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας, «εξοπλίζονται» με μία νέα δυναμική προς όφελος των δημοτών. Εύχομαι τα αποτελέσματα του εκσυγχρονισμού μας, να φανούν άμεσα και ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν για να ολοκληρώσουμε μία ακόμη προεκλογική μας δέσμευση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος