Λέσβος: Συνεχίζεται η Αγιογράφηση του Αγίου Ραφαήλ

Συνεχίζονται οι επισκευαστικές εργασίες στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ραφαήλ με την ολοκλήρωση της Αγιογράφησης περιμετρικά του ναού, ενώ θ’ ακολουθήσει η Αγιογράφηση του επάνω τμήματος και του τρούλου.
Λέσβος: Συνεχίζεται η Αγιογράφηση του Αγίου Ραφαήλ
Σε μήνυμα της η Ηγουμένη, της Μονής του Αγίου Ραφαήλ, Ταβιθά εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους πιστούς που συνδράμουν στην ολοκλήρωση της αγιογράφησης: “Με τη Χάρη των Αγίων μας και με την οικονομική στήριξη των πιστών, έχει ολοκληρωθεί το κάτω τμήμα περιμετρικά του παρεκκλησίου και έχουν τοποθετηθεί οι Αγιογραφίες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους πιστούς που με το υστέρημα ή το περίσσευμά τους βοήθησαν οικονομικά ώστε να Αγιογραφηθεί το παρεκκλήσιο του Αγίου Ραφαήλ. Η Αγιογράφηση θα συνεχιστεί, για να ολοκληρωθεί και το επάνω τμήμα του παρεκκλησίου, μαζί με τον τρούλο που βρίσκεται πάνω από τον Τάφο του Αγίου Ραφαήλ.”
Λέσβος: Συνεχίζεται η Αγιογράφηση του Αγίου Ραφαήλ
Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην Αγιογράφηση του παρεκκλησίου μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ηγουμένη Ταβιθά καλώντας στο τηλέφωνο 6947555591. Εναλλακτικά μπορεί να στείλουν μήνυμα στον παραπάνω αριθμό ή στο Viber.
Λέσβος: Συνεχίζεται η Αγιογράφηση του Αγίου Ραφαήλ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος