Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από τα συνεργεία του Τμήματος Αυτεπιστασίας του Δήμου Λέσβου, με την επίβλεψη του Εντεταλμένου Συμβούλου, Γιάννη Αμπουλού, οι εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού, στη Δημοτική Κοινότητα Μόριας.
Συγκεκριμένα, περιμετρικά του γηπέδου της Μόριας, που αναβαθμίστηκε πρόσφατα με την τοποθέτηση χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, εκτελούνται εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού από χόρτα, σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα, ενώ απομακρύνονται και μπάζα που υπήρχαν εκεί, αναβαθμίζοντας έτσι συνολικά το χώρο.
Παράλληλα, ο Δήμος Λέσβου προχώρησε και στον σχολαστικό καθαρισμό του κοινοτικού οικοπέδου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μόριας, ανταποκρινόμενος σε ένα πολύχρονο αίτημα των κατοίκων, αλλά και της σχολικής κοινότητας του χωριού.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
