Η ΔΑΚΕ Σάμου εξέλεξε δύο μέλη στο ΠΥΣΔΕ

Τις ευχαριστίες της εξέφρασε η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. Σάμου, προς όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη των υπηρεσιακών συμβουλίων.

Από την ΔΑΚΕ Σάμου εκλέχτηκαν δύο αιρετά μέλη στο ΠΥΣΔΕ, ο Δημήτρης Βογιατζής και ο Ιωάννης Δουκέλης .

Οι εκπαιδευτικοί μέλη της ΔΑΚΕ αναφέρουν στην ανακοίνωση τους ότι «στην εποχή της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, των πολυμεσικών εφαρμογών στην εκπαίδευση, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και της γενικότερης παροχής εξ αποστάσεων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, δεν είναι δυνατόν να επιμένουμε πεισματικά στην αποκλειστικότητα της δια ζώσης ψηφοφορίας. Η θέση μας είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα μεικτό σύστημα, δια ζώσης και ηλεκτρονικής κάλπης, παρέχοντας ευελιξία επιλογής στον κάθε ψηφοφόρο. Αυτή η λύση κατά τη γνώμη μας είναι η πλέον ρεαλιστική και δημοκρατική καθώς δεν αποκλείει κανέναν συνάδελφο».

Αναφέρουν επίσης ότι στα Υπηρεσιακά Συμβούλια πρέπει να συμμετέχουν αιρετά μέλη τα οποία θα ενδιαφέρονται και θα αγωνίζονται για το συμφέρον των συναδέλφων τους χωρίς ιδεοληψίες και κομματικές παρωπίδες και δηλώνουν αποφασισμένοι να το πράξουν.

Δεσμεύονται να παρακολουθούν όλα τα θέματα που τους απασχολούν και θα ελέγχουν τις αποφάσεις της Διοίκησης με γνώμονα πάντα τη νομιμότητα, το συμφέρον των συναδέλφων τους και τη βελτίωση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος