Χίος: Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στην ευρύτερη περιοχή του Δαφνώνα στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή δασώδη τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή, δεκαέξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 108 έως 224εκατοστών, που όπως διακριβώθηκε καλλιεργούσε ο συλληφθείς.

Χίος: Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν επίσης, συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους 30 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του ο δράστης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός ποτίσματος.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε, ότι ο δράστης καλλιεργούσε τα δενδρύλλια με σκοπό τη συγκομιδή και διάθεση ναρκωτικών σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα δενδρύλλια, η ζυγαριά, τα ναρκωτικά και ο εξοπλισμός ποτίσματος κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος