Χίος: Αδυναμία ΔΕΔΔΗΕ για σύνδεση μονάδας αφαλάτωσης με σταθμό ΔΕΗ

Χίος: Αδυναμία ΔΕΔΔΗΕ για σύνδεση μονάδας αφαλάτωσης με σταθμό ΔΕΗ

Σε 15 μέρες περίπου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού στο Κοντάρι, αφού η εγκατάσταση της έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Σε χθεσινή επίσκεψη του Δημάρχου Χίου στη μονάδα, έγινε γνωστό ότι ως μείζον πρόβλημα, αναδεικνύεται η αδυναμία του ΔΕΔΔΗΕ να συνδέσει την μονάδα αφαλάτωσης με το σταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Χίος: Αδυναμία ΔΕΔΔΗΕ για σύνδεση μονάδας αφαλάτωσης με σταθμό ΔΕΗ

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Χίου αν είναι και είναι μια απλή σχετικά σύνδεση, φαίνεται πως «ο ΔΕΔΔΗΕ πανελλαδικά δεν διαθέτει τα υλικά που απαιτούνται».

The post Χίος: Αδυναμία ΔΕΔΔΗΕ για σύνδεση μονάδας αφαλάτωσης με σταθμό ΔΕΗ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος