Μέχρι την Παρασκευή η ψηφοφορία για τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς- Μεταξύ τους η Όλγα Φιάσκα

Μέχρι την Παρασκευή η ψηφοφορία για τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς- Μεταξύ τους η Όλγα Φιάσκα

Μέχρι και την Παρασκευή συνεχίζεται η ψηφοφορία για τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς μεταξύ των οποίων και η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης Όλγα Φιάσκα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο βάδην στην Ολυμπιακούς Αγώνες  Νέων στο Μπουένος Άιρες, γράφοντας μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του λεσβιακού αθλητισμού.

Οι φίλοι του στίβου έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τον καλύτερο αθλητή και την καλύτερη αθλήτρια για το 2018 και η μυτιληνιά αθλήτρια είναι υποψήφια για την κατηγορία Κ18  κορασίδων.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα (4/2) και η βράβευση με το βραβείο «Κοινού» θα γίνει λίγες ημέρες αργότερα, στη γιορτή των «Κορυφαίων», που θα διοργανώσει η ομοσπονδία στις 8 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Ψηφίστε εδώ για την Όλγα Φιάσκα

 

The post Μέχρι την Παρασκευή η ψηφοφορία για τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς- Μεταξύ τους η Όλγα Φιάσκα appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος