Βόλος: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Έμποροι Ενάντια στην Κρίση”

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 13ης ΙΟΥΛΙΟΥ
 
Παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα, το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Έμποροι Ενάντια στην Κρίση” ενόψει των εκλογών της 13ης Ιουλίου για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου
Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν 23 υποψήφιοι και σύμφωνα με τον Δημήτρη Κανελλή, πρόκειται για νέους ανθρώπους, χωρίς κομματική εξάρτηση. Όπως είπε, η ομάδα συστάθηκε πριν από 3 χρόνια, από την ανάγκη να προσφέρει στη δημιουργία ενός Εμπορικού Συλλόγου Βόλου δυνατού και δραστήριου.
 
Ήδη ξεκίνησαν οι επαφές με φορείς, έγιναν συναντήσεις με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και το προεδρείο της ΟΕΒΕΜ, αλλά και τα Αστικά ΚΤΕΛ, ώστε να παρουσιαστούν οι προτάσεις της παράταξης.
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου πρέπει να ξεφύγει από τη στασιμότητα και να αγκαλιάσει το σύνολο των μελών του, ενώ το νέο προεδρείο πρέπει να έχει τη συλλογικότητα που απαιτείται», τόνισε ο Δημ. Κανελλής.
 
Η Έλλη Σαμουιλίδη από την πλευρά της, παρουσίασε την πρόταση της παράταξης για να γίνει ο Εμπορικός Σύλλογος σύγχρονος και δραστήριος, με αναβάθμιση της ιστοσελίδας, δημιουργία λογότυπου για τα μέλη του, εκπτωτικής κάρτας για τα μέλη και τους εμποροϋπαλλήλους, που θα στηρίξουν την τοπική αγορά και ενίσχυση των μελών του, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του επιχειρείν.
Η παράταξη προτείνει να χτιστεί εμπιστοσύνη με το καταναλωτικό κοινό με δράσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, να διεκδικηθούν μειώσεις της φορολογίας, του ΦΠΑ και επίλυση ασφαλιστικού, συνταξιοδοτικού και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και να συνεργάζεται με τοπικούς φορείς όπως η Ένωση Καταναλωτών, ο ΟΛΒ, το Επιμελητήριο, ο Δήμος, η ΟΕΒΕΜ κ.ά.
 
Να σημειωθεί πως οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου θα γίνουν την Πέμπτη 13 Ιουλίου, από τις 9:00 ως τις 21:30 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Το ψηφοδέλτιο
 
Ο Μιχάλης Σαμπεθάι παρουσίασε τους υποψήφιους των «Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση» για το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου που είναι:
Αγγελογιαννάκη Αγλαΐα, Αντωνάκης Ευάγγελος, Αποστολίδη Ελένη, Βαϊοπούλου Ιωάννα, Βλαχάβας Στέφανος, Βρακά Παρασκευή, Γαλανού Τιμόκλεια (Κέλλυ) Γάτος Ιωάννης – Κρίτων, Γκαντίνας Παναγιώτης, Θεοδώρου Χρυσούλα, Καμπούρογλου Χαραλαμπία (Χάρις), Καννελής Δημήτριος, Κουντουράς Δωρόθεος, Κουτσογεώργος Δημήτριος, Μπέρτσα Γεωργία, Μπέρτσα Ευαγγελία, Μωραΐτης Απόστολος, Ναλμπάντη Αικατερίνη, Νιζάμης Μάριος, Ρούντου Παρασκευή (Βίκη), Σαμουιλίδη Έλλη, Σαμπεθάι Μιχάλης και Σπυροπούλου Ελένη (Έλμα).
Για την εξελεγκτική επιτροπή υποψήφιος θα είναι ο Νιζάμης Δημήτρης.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος