Βόλος: Παραδοσιακός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην παραλία των Αλυκών

Με προσκεκλημένη από τον Δήμο Βόλου, την Πίτσα Παπαδοπούλου

Με στόχο την ψυχαγωγία των συμπολιτών και των επισκεπτών της πόλης για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς, ο Δήμος Βόλου διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση στην παραλία των Αλυκών, παράλληλα με το παραθαλάσσιο πάρκο της περιοχής, την Δευτέρα 1η Μαίου 2023, στις 12.00 μ.μ.

Με προσκεκλημένη την Πίτσα Παπαδοπούλου και τους συνεργάτες της,  οι συμμετέχοντες θα υποδεχθούν και επίσημα την άνοιξη, σε μία μεγάλη γιορτή που πέραν του ψυχαγωγικού περιεχομένου θα έχει και γαστρονομικό χαρακτήρα, καθώς θα προσφερθεί στο κοινό παραδοσιακό ψημένο στη σούβλα αρνί και συνοδευτικά εδέσματα.

Βόλος: Παραδοσιακός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην παραλία των Αλυκών

Το πάρκο και η παραλία των Αλυκών προσφέρονται για υλοποίηση καλοκαιρινών  εκδηλώσεων καθώς υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού κοινού, ενώ παράλληλα η διεξαγωγή της ψυχαγωγικής αυτής δραστηριότητας αναδεικνύει τη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό στην πόλη του Βόλου, καθώς διαθέτει παραλίες κατάλληλες για κολύμβηση και ποιοτικές εγκαταστάσεις παροχής υπηρεσιών.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις κοινωνικού χαρακτήρα πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Βόλου, καθώς το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα εδέσματα και τα ποτά προσφέρονται δωρεάν, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις κοινωνικές ομάδες της πόλης.

Ο Δήμος Βόλου καλεί τους πολίτες, που θα παραμείνουν “εντός των τειχών” να υποδεχθούν παραδοσιακά την άνοιξη, σε μία μεγάλη γιορτή με μουσική, χορό και τραγούδι και να απολαύσουν τις εξαιρετικές ερμηνείες της  Πίτσας Παπαδοπούλου!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος