Βόλος: Αγιασμός για το νέο ασθενοφόρο -δωρεά στο Κ.Υ. Βελεστίνου

Ο αγιασμός του νέου ασθενοφόρου που δώρησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου, αφού ύστερα από τρεις ολόκληρους μήνες γραφειοκρατικών διαδικασιών για την έκδοση πινακίδων, παραδόθηκε πλέον, προς χρήση.
 
Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκας Δημήτριος, ιερείς της περιοχής, ο Δ/τής του 304 ΠΕΒ κ. Ουρουμίδης Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου, κ. Συρταδιώτης Ιωάννης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ, κ. Βουλάγκας Στέργιος, Μπατζιάκας Νικόλαος, Δ/ντής της ΕΑΣ, η Διευθύντρια του Κ.Υ Βελεστίνου, κα Σαρηγιάννη Φανή, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασιάς, κα. Χασιώτη Αντωνία, ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ο κ. Νασίκας τόνισε «Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Νικήτα Πρίντζο για την πολύτιμη χορηγία του στο Δήμο μας. Πρόκειται για μια θαυμαστή δωρεά που θα εξυπηρετεί τις ιατρικές ανάγκες όλων των δημοτών. Έμπρακτη η παρουσία και η προσφορά του στην περιοχή μας με «δώρα ζωής» στηρίζοντας κοινωνικά και ανθρώπινα την κοινωνία μας και ιδιαίτερα όσους αντιμετωπίζουν βασικά προβλήματα επιβίωσης και στερούνται τα απαραίτητα. Ευχαριστούμε και το Δ.Σ. της ΕΒΟΛ για την παρουσία του και τη στήριξη του. Το νέο αυτό απόκτημα αποτελεί ανεκτίμητη βοήθεια προς κάθε πάσχοντα δημότη και προάγει το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή, καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένο προς παροχή αρωγής σε περιπτώσεις ιατρικής ανάγκης».
 
Να σημειωθεί πως ο κ. Πρίντζος έχει υποσχεθεί να αναλάβει την πληρωμή της μισθοδοσίας ενός από τους οδηγούς για διάρκεια ενός έτους και το μόνο που αναμένεται τώρα είναι να δοθεί λύση επί αυτού του ζητήματος από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ