Ο Χρήστος Στρατηγόπουλος νικητής των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Για μια ακόμη θητεία, στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου θα βρίσκεται ο Χρήστος Στρατηγόπουλος, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής των σημερινών εκλογών, με μόλις 4 ψήφους διαφορά από τον έτερο υποψήφιο, Βασίλη Μπακαλιάνο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στρατηγόπουλος συγκέντρωσε 228 ψήφους έναντι 224 κ. Μπακαλιάνου. Ακολουθεί η καταμέτρηση των ψήφων για τους συμβούλους που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Οι εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 7 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 7 το βράδυ, με τη συμμετοχή των δικηγόρων σε αυτή, να ξεπερνά το 80% επί συνόλου 571 δικηγόρων – μελών του Συλλόγου που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Δήλωση του νικητή των εκλογών

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας – θρίλερ, ο νικητής των εκλογών, εκ νέου πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρήστος Στρατηγόπουλος, έκανε την εξής δήλωση στην ΕΡΤ Βόλου:

«Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου αποτελεί για μένα ένα σαφές μήνυμα για το πού πρέπει να κινηθώ ως πρόεδρος την επόμενη θητεία. Είναι σαφές ότι οι όποιες εντάσεις και πληγές της προεκλογικής περιόδου πρέπει να επουλωθούν γιατί μπροστά μας έχουμε, ως νέα Διοίκηση, ιδιαίτερα απαιτητικές προκλήσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε.

Αναφέρομαι στο δύσκολο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί με δυσμενείς συνέπειες και στο δικηγορικό σώμα ως αποτέλεσμα της συνδυαστικής, οικονομικής και υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ταυτόχρονα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η όσο το δυνατό γρηγορότερη και ομαλή προσαρμογή των δικηγόρων και συλλόγων στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα του ευρύτερου χώρου της Δικαιοσύνης

Είναι λοιπόν σαφές ότι ως νέα Διοίκηση οφείλουμε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για να πετύχουμε τη σύνδεση των απόψεων ώστε οι παραπάνω στόχοι να επιτευχθούν».

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Δ.Σ.Β. Βόλου

Ο Αχιλλέας Θεοχάρης είναι ο υποψήφιος σύμβουλος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (241) στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, και ακολουθούν η Ερασμία Καλαφάτη (219), Βίκυ Νιαβή , Γιώργος Αθανασάκης (190), Παν. Σαράφης (183) , Γιάννης Διαμαντής (156), Κων. Ζαπάντης (153) , Τρ. Εμανουηλίδης (151) , Ευγενία Αποστολίδου (138), Λυδία Σαμαρά 128, Θωμάς Τσιρογιάννης (123), Ερτζη Χρυσοχού (119), Ράνια Αργυρίου (118), Δημ. παπαδόπουλος (112). Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος με 228 ψήφους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος