Νέα θητεία για το Ν. Ευαγγελινό στο τιμόνι του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου

Ο κ. Νίκος Ευαγγελινός επανεξελέγη πρόεδρος στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, μετά από τις εκλογές που διεξήχθησαν το Σάββατο 1η Οκτωβρίου. Ο νυν πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου συνεχίζει στο τιμόνι της διοίκησης της εταιρείας καθώς εκλέχθηκε ξανά με ποσοστό που αγγίζει το 70%.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε το 99.9% των εταίρων που είχαν δικαίωμα ψήφου και ο κ. Ευαγγελινός εξελέγη με την θετική ψήφο από 33.200 μετοχές σε σύνολο 49.000.

Η θητεία της νέας Διοίκησης είναι τετραετής και ολοκληρώνεται το 2026 ενώ εκτός του κ. Ευαγγελινού το υπόλοιπο σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου απαρτίζουν οι:
-Αντιπρόεδρος: Επαμεινώνδας Ντούγκας
-Μέλη: Ιωάννης Βράκας, Τηλέμαχος Κονταξής, Νικόλαος Φράγκος, Χρήστος Τοπούζογλου, Δημήτριος Κεσμετζής.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών ο κ. Ευαγγελινός σημείωσε «είναι μεγάλη τιμή για εμένα αλλά και για όλο το διοικητικό συμβούλιο και ευχαριστώ πολύ τους μετόχους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου καθώς σημαίνει πως αυτά τα τέσσερα χρόνια στο τιμόνι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου – που έπρεπε να διαχειριστούμε πολύ δύσκολες και ειδικές καταστάσεις με κυρίαρχο τον κορονοϊό – προσπαθήσαμε πολύ και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Συγχρόνως βέβαια είναι μεγάλη και η ευθύνη που φέρει το νέο διοικητικό συμβούλιο τόσο απέναντι στο επιβατικό κοινό όσο και στους μετόχους που μας εμπιστεύτηκαν για δεύτερη τετραετία. Τώρα σκύβουμε και πάλι τα κεφάλια και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά γιατί αυτή την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας είναι επιβεβλημένο να την τιμήσουμε».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «προσπαθήσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα που προέκυψαν στις ζωές όλων μας με την πανδημία, προσπαθήσαμε να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, καθιερώσαμε νέες γραμμές και νέες προσφορές εισιτήριων για να γίνουν οι Αστικές Συγκοινωνίες πιο προσιτές σε όλον τον κόσμο αλλά και για να εξυπηρετούμε ακόμα μεγαλύτερο μέρος του πολεοδομικού – και όχι μόνο – συγκροτήματος, αναλάβαμε με την Κοινοπραξία την Αστική Συγκοινωνία της Σκιάθου, στηρίξαμε όλες τις αθλητικές και όχι μόνο διοργανώσεις στην πόλη μας, είμαστε δίπλα σε μαθητές, άτομα με ειδικές ανάγκες και συλλόγους της περιοχής μας και πολλές ακόμα δράσεις. Σε αυτή λοιπόν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε και τη νέα τετραετία. Θέλουμε οι Αστικές Συγκοινωνίες να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μετακίνησης τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών του Βόλου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος