Με επιτυχία η 5η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ζέττα Μακρή

Στη διοργάνωση της 5ης κατά σειρά εθελοντικής αιμοδοσίας, προχώρησε η υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Μαγνησίας, Ζέττα Μ. Μακρή, μαζί με τους συνεργάτες του πολιτικού της γραφείου και το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας « Αλληλεγγύη». Στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 30 μονάδες αίματος.

Με επιτυχία η 5η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ζέττα ΜακρήΣε δηλώσεις της η κα. Μακρή τόνισε: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και μια υπεύθυνη στάση απέναντι στην απρόβλεπτη εξέλιξη της ζωής. Η σκέψη αυτή τριγυρνούσε καιρό στο μυαλό μου, τους τελευταίους έξι μήνες, που μεσολάβησαν από την προηγούμενη εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώσαμε. Η ανάγκη σε αίμα είναι για μένα ο απαράβατος όρος, σε μια προσωπική δέσμευση. Η απήχηση του κόσμου, τότε, και η μεγάλη χαρά που μας προσέφεραν, απλόχερα, οι Βολιώτες με την, για ακόμη μία φορά, συγκινητική προσέλευσή τους, σήμερα, είναι η απόδειξη ότι φυτέψαμε έναν δυνατό σπόρο σε ένα πρόσφορο έδαφος”.

“Η εθελοντική αιμοδοσία – συνέχισε – είναι μια καθημερινή απόδειξη ανθρωπιάς και ευαισθησίας. Είναι μια κατάθεση αφιερωμένη στην ίδια τη ζωή και μας αφορά όλους. Γιατί κάποια στιγμή το όνομα αυτής της ζωής μπορεί να έχει το όνομα κάποιου δικού μας, που θα βρίσκεται σε ανάγκη για αίμα. Κάτι που το έχουμε όλοι και όμως κάποιες φορές λείπει από πολλούς. Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς εναλλακτική. Κάτι δικό μας που το φυλάσσουμε με σεβασμό και το προσφέρουμε με γενναιοδωρία ψυχής. Δημιουργούμε την ελπίδα, εξασφαλίζουμε την επάρκεια, σηκώνουμε τα μανίκια και αφήνουμε τη ζωή να κυλήσει μέσα στο φιαλίδιο. Αυτό είναι το νόημα, αυτό είναι το μήνυμα, αυτή είναι η ουσία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος