Μαγνησία: Περιοδεία του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μ. Χριστοδουλάκη

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μ. Χριστοδουλάκης περιόδευσε σήμερα στη Μαγνησία. Συναντήθηκε με αυτοδιοικητικούς αλλά και φορείς της υγείας και το Εργατικό Κέντρο Βόλου, για να «ακούσουμε προβλήματα και να προσπαθήσουμε μέσα από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και το δικό μας ρόλο να είμαστε χρήσιμοι σε αυτά».

Αναφέρθηκε στα προβλήματα υποστελέχωσης των δήμων και δη του δήμου Ν. Πηλίου αλλά και του Κ.Υ. Αργαλαστής και του Νοσοκομείου Βόλου. «Δυστυχώς μέσα στην πανδημία δεν υπήρξε ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού συνολικά του ΕΣΥ και ειδικά του Κ.Υ., τόνισε. Επιπλέον ανέφερε ότι υπάρχει έλλειψη εμβολίων Pfizer στο συγκεκριμένο Κ.Υ. που είναι και εμβολιαστικό κέντρο και αυτό κάνει δύσκολο τον προγραμματισμό των ραντεβού,  ειδικά σε μια συγκυρία που μόλις το 35% είναι πλήρως εμβολιασμένο».

Ο κ. Χριστοδουλάκης άσκησε κριτική στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά επισημαίνοντας ότι απορρυθμίζει πλήρως τις εργασιακές σχέσεις. «Δυστυχώς αυτό μας γυρνά χρόνια πίσω σε μια κρίσιμη συγκυρία χρονικά και πολιτικά, όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη μετά την πανδημία να βάλουμε ξανά στο επίκεντρο  τον άνθρωπο».

Μαγνησία: Περιοδεία του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μ. Χριστοδουλάκη
Συνάντηση με τη διοίκηση του Ε.Κ.Β.

Σπασμωδική η αντιμετώπιση των εμβολιασμών

«Η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους εμβολιασμούς δεν είναι επιθετική αλλά σπασμωδική, διότι τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλά συγκρινόμενα με την υπόλοιπη Ευρώπη» επισήμανε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Τις εκλογές τις προκαλεί η κυβέρνηση

Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε ότι αν και η συγκυρία είναι τέτοια που δεν επιτρέπει συζητήσεις για εκλογές λόγω των καυτών προβλημάτων, «δυστυχώς οι κυβερνητικοί χειρισμοί δείχνουν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να έχουμε εθνικές εκλογές». Επισήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμο και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την στελέχωση των ψηφοδελτίων του.

Τέλος τόνισε ότι διαφωνεί με όσους ισχυρίζονται ότι το ΚΙΝΑΛ τηρεί ίσες αποστάσεις από κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό σημαίνει ετεροπροσδιορισμός. «Είμαστε αντιπολίτευση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι βολικά και συντριπτικά όσοι ασκούν αξιόπιστη αντιπολίτευση ταυτίζονται με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος