Μαγνησία: 193 τα νέα κρούσματα – Ελαφρά μείωση του ιικού φορτίου στα λύματα

Εκατό ενενήντα τρία (193) νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο στο Νομό Μαγνησίας, εκ των οποίων τα 7 εντοπίστηκαν στις Σποράδες.

Όσον αφορά στο μέσο ιικό φορτίο των αστικών λυμάτων στο Βόλο, την τελευταία εβδομάδα, 22-28/11/21, παρουσίασε μεν μείωση (-31%) σε σχέση με την εβδομάδα 15-21/11/21, τα επίπεδα του ωστόσο παραμένουν υψηλά.

Αποτελέσματα σημερινών rapid test

Στο μεταξύ, τριάντα έξι (36) δείγματα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, στα rapid test που έγιναν σήμερα σε Βόλο, Αλμυρό και Σκιάθο. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 1063 μαζικές δειγματοληψίες, με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΚΙΑΘΟΥ: Πραγματοποιήθηκαν 53 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Σε συνολικό αριθμό 468 δειγμάτων καταγράφηκαν 21 κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 12 άντρες και 9 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

ΣΤO ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ: Σε συνολικό αριθμό 161 δειγμάτων καταγράφηκαν 3 κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 49 έτη.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ: Σε συνολικό αριθμό 312 δειγμάτων καταγράφηκαν 9 κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 4 γυναίκες και 5 άντρες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη.

ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ: Σε συνολικό αριθμό 60 δειγμάτων καταγράφηκαν 3 κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 2 γυναίκες και 1 άντρα με διάμεση ηλικία τα 39 έτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος