Μαγνησία: 191 νέα κρούσματα covid-19 έδωσε ο ΕΟΔΥ

Σύμφωνα με την ημερήσια καταγραφή του ΕΟΔΥ στη Μαγνησία, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 191 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 7 στις Σποράδες.

Στο μεταξύ, κατά τους σημερινούς δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν από τον ΕΟΔΥ, στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό 37 δείγματα σε σύνολο 1.148 ελέγχων. Τα αποτελέσματα αναλυτικά, έχουν ως εξής:

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΚΙΑΘΟΥ: Σε συνολικό αριθμό 30 δειγμάτων καταγράφηκε 1 μόλυνση από κορονοϊό. Αφορά σε γυναίκα 53 ετών.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Σε συνολικό αριθμό  362 δειγμάτων καταγράφηκαν 6 μολύνσεις από κορονοϊό. Αφορούν σε 4 άντρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Σε συνολικό αριθμό  397 δειγμάτων καταγράφηκαν 19 μολύνσεις από κορονοϊό. Αφορούν σε 11 άντρες και 8 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 41 έτη.

ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ  ΒΟΛΟΥ: Σε συνολικό αριθμό  259 δειγμάτων καταγράφηκαν 6 μολύνσεις από κορονοϊό Covid-19. Αφορούν σε 4 άντρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 39 έτη.

ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΒΟΛΟ – ΤΟΜΥ ΙΩΛΚΟΥ: Σε συνολικό αριθμό  100 δειγμάτων καταγράφηκαν 3 μολύνσεις από κορονοϊό. Αφορούν σε 1 άντρα και  2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 25 έτη.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Σε συνολικό αριθμό  98 δειγμάτων καταγράφηκαν 2 μολύνσεις από κορονοϊό. Αφορούν σε 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 47 έτη.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος